۱۳۹۷ بهمن ۱, دوشنبه

مروری بر رسانه‌های حکومتی – دوشنبه اول بهمن ۹۷




مروری بر رسانه‌های حکومتی – دوشنبه اول بهمن ۹۷


مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی امروز دوشنبه اول بهمن، به دعوایهای باندی حول لوایح مربوط به FATF، برجام، بودجهٔ سال ۹۸، دعواهای باندی و بحرانهای اقتصادی اجتماعی اختصاص یافته است.
موضوع اجلاس ورشو علیه رژیم در روزنامه‌های امروز هم موضوع ابراز نگرانیها وارونه گوییهای روزنامه‌های باند ولی‌فقیه شده است.
در این روزنامه‌ها در حالی که تلاش باندی برای کوچک‌نمایی اهمیت این موضوع دیده می‌شود، کشمکش باندی در اثر نگرانی از برگزاری این اجلاس موج می‌زند. مجاهدین و مقاومت ایران در کانون این نگرانی رژیم هستند.
فرهیختگان نوشته است« چهره‌هایی هم‌چون جولیانی وکیل ترامپ و جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور که دارای ارتباط ویژه‌یی با (مجاهدین) هستند، باعث شده تا در هر اقدام ضدایرانی آمریکا از ظرفیت (مجاهدین) نیز نهایت بهره را ببرد. این گروه بخشی از اتاق فکر آمریکا در ماجرای ورشو هستند که در نشست ورشو هم حضور پررنگی خواهند داشت». این روزنامه افزوده: «در موضوعات ضدایرانی نیز همواره (مجاهدین) پیشقدم تولید محتوا در توئیتر بوده‌اند. اگر این اتفاق را در کنار مستندی که شهریور گذشته شبکه الجزیره منتشر کرد بگذاریم، نقش (مجاهدین)در تلاش برای ترند کردن موضوعات ضدایرانی مشخص می‌شود».
رسالت به‌ نقل از نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع نوشته است: «این نشست اقدامی ۱۰۰درصد مداخله‌جویانه در امور داخلی کشوری مستقل به حساب می‌آید و اقدامی علیه امنیت و منافع ملی ماست». و با حمله به باند روحانی افزوده است« با توجه به این‌که این اجلاس مداخله در امور کشور مان به حساب می‌آید، قطعاً باید دستگاه دیپلماسی وضعیت‌اش را با لهستان روشن کند».

روزنامه‌های هر دو باند حاکم عرصه کشاکش‌ها بر سر تصویب یا رد لوایح مربوط به اف.ای.تی.اف هستند
کیهان خامنه‌ای نوشته است: «تحریم یک واقعیت در فضای سیاسی و اقتصادی ایران است. تجربه برجام و عدم رفع تحریم‌ها نشان داد که تا سال‌های طولانی، کشور مان با تحریم دست و پنجه نرم خواهد کرد. بنابراین هر تصمیمی در کشور باید با توجه به این گرفته شود که «ایران تحریم است... اما آنچه که روح و متن کنوانسیون پالرمو به همراه دارد، جلوی دور زدن و بی‌اثر کردن تحریم را خواهد گرفت».
وطن امروز هم نوشته است: « این مجلس در ماجرای لوایح جنجالی FATF گویا سر همکاری با نهادهای نظارتی ندارد. این بار مجلسی‌ها باز هم ایرادات شورای نگهبان به مفاد لایحه CFT، از لوایح جنجالی FATF را رفع نکردند».
آرمان از باند روحانی مخالفان لوایح را دست‌های پشت قاچاق سازمان‌یافته در کشور معرفی کرده و به‌ نقل از یک کارشناس حکومتی نوشته است: « پدیده قاچاق موجب ایجاد طبقه جدید به‌لحاظ اقتصادی شده است و این افراد درآمدهای هنگفتی از بده بستان قاچاق کسب کرده‌اند و امروز صاحبِ خانه‌ها و ماشینهای میلیاردی هستند. این پدیده بقدری پیشرفت کرده است که تقریباً دو سال پیش وزیر کشور اذعان داشت که این افراد توانایی دخالت در انتخابات نمایندگان را نیز دارند و بنا بر گفته ایشان بخشی از درآمد قاچاق صرف هزینه‌های گزاف انتخاباتی می‌شود...یکی از دلایلی که بنده موافق پیوستن کشور به FATF هستم تاثیر آن در جلوگیری از قاچاق و فساد است و باید این قوانین بین‌المللی را پاس بداریم».

برجام هم اسباب ضد و نقیض گویی در روزنامه‌های باند خامنه‌ای است:
کیهان به‌ نقل فواد ایزدی مهرهٔ اطلاعاتی رژیم نوشته است: « برجام‌ توافق خوبی برای آمریکا بود چون امتیاز گرفتند و اگر مطمئن بودند که جمهوری اسلامی با خروج آنها از برجام خارج می‌شود و همان امتیاز نیز از بین می‌رود هرگز خارج نمی‌شدند».
و جوان ابراز نگرانی کرده است که: «ایران دارد آخرین انگیزه‌های ماندن در برجام، یعنی حمایت اروپاییان از این توافق را هم از دست می‌دهد. منابع مطلع، اطلاعات جدیدی از جلسه ۱۲روز قبل سفرای اروپایی در وزارت‌خارجه منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد مناسبات دو طرف به سمت پرتنش شدن پیش می‌رود. برخی منابع هم می‌گویند که اتحادیه اروپا، تحریم‌هایی علیه ایران در دست بررسی دارد». این روزنامه افزوده است: «در شرایطی که برخی حدس می‌زنند انتخابات پارلمان اروپا طی روز‌های ۲۳تا ۲۶می‌۲۰۱۹(خردادماه ۱۳۹۷) و پایان دوره کنونی کمیسیون اروپایی، می‌تواند به ماه عسل مناسبات سه سال اخیر ایران با اتحادیه اروپا پایان دهد».

اذعان به ناکارآمدی بودجهٔ ۹۸در روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود:
مردم‌سالاری نوشته است: ««بودجه تنظیمی» ارائه شده برای سال آینده، عامل کاهش بیشتر سلامت، آرامش، امید به آینده، پویایی، احساس مسئولیت و رفاه مردم خواهد بود».
رسالت هم به‌ نقل از رئیس اتاق بازرگانی رژیم نوشته است: «در لایحه بودجه ۹۸وابستگی درآمدهای دولت به نفت به‌شدت افزایش یافته و این در حالی است که تضمینی برای تحقق منابع نفتی پیش‌بینی شده در بودجه وجود ندارد».

برخی از سایر بحرانهای رژیم در عنوانهای صفحات اول روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود:
ابرار: کاردار ایران به وزارت‌خارجه آلمان احضار شد
ابرار اقتصادی: کسری بودجه سال آینده ۱۰۰هزار میلیارد تومان
رسالت: جان کری: اوباما پس از برجام می خواست به برنامه موشکی ایران بپردازد
عصر ایرانیان: برجام بازی مجلس با لایحه FATF
کار و کارگر: عضو کارگری شورای عالی کار: دستمزد کارگران تکافوی ۲۵درصد مخارج زندگی را می‌دهد


پیش بسوی قیام  سراسری ، ما بر اندازیم#   شهرهای ایران   اعتصاب # تظاهرات

 سرنگونی #  اتحادوهمبستگی     مرگ_بر_دیکتاتور   #IranRegimeChange