احضار سفیر ایران در آلمان در ارتباط با فعالیت جاسوسی وزرات اطلاعات
پس از اینکه هفته پیش یک تبعه آلمانی افغانی که در ارتباط با فعالیت جاسوسی وزارت اطلاعات ایران در آلمان کار میکرد دستگیر شد، دولت آلمان کاردار ایران در برلین را به وزارت خارجه این کشور احضار کرد.
ایسنا روز گذشته ۳۰دی نوشت: «این احضار در پی اتهام “جاسوسی ایران” از این کشور، صورت گرفته است».
یادآوری میشود هفته پیش یک تبعه آلمانی-افغانی که در ارتش آلمان فعالیت جاسوسی میکرد به اتهام “جاسوسی برای رژیم آخوندی” دستگیر شد.
یک سخنگوی وزارتخارجه آلمان گفت: نگرانی عمیق آلمان از فعالیت جاسوسی رژیم ایران را به مسئول سفارت جمهوری اسلامی ابلاغ کردیم.
ولفگانگ ایشینگر، مدیر کنفرانس امنیتی مونیخ نیز ضمن محکوم کردن جاسوسی رژیم ایران در آلمان گفت: اقدامات رژیم ایران در آلمان و سایر کشورها نگرانیهای سیاسی را تشدید و به اقدامات برای حفظ برجام لطمه وارد میکند و آن را تحتالشعاع قرار میدهد.
زود دویچه روز چهارشنبه ۲۶ دیماه جاسوس احتمالی ایران در ارتش آلمان را “جاسوسی میان جاسوس ها” خوانده است.
این روزنامه نوشته است مظنون بازداشت شده عضو “گردان نبرد الکترونیک” ارتش آلمان مستقر در استان راینلند-فالتس بوده است.
متخصصان این گردان “گفت وگوهای خصمانه” را شنود میکنند و فعالیت فرستندههای دشمن را مختل میکنند و از ارتباط رادیویی ارتش آلمان حفاظت میکنند.
این فرد که عبدالحمید س. نام دارد متولد افغانستان است و ۵۰ساله است. او در بخش “ارزیابی زبان” و بهعنوان مشاور امور فرهنگ و مردم با ارتش آلمان همکاری داشته است.
این روزنامه نوشته است مسئول “ارزیابی زبان” از جمله مسئول ترجمه اطلاعات جمعآوری شده از محل مأموریت خود است.
لازم به ذکر است که سایت اشپیگل یک روز پیشتر نوشته بود که فرد بازداشت شده با اتهام فعالیت جاسوسی به “اطلاعات حساس” از جمله اطلاعاتی در مورد مأموریت نیروهای آلمانی در افغانستان دسترسی داشته و از چند سال پیش با سرویسهای اطلاعاتی ایران همکاری میکرده است.
همچنین ادارهٔ فدرال حراست از قانون اساسی آلمان در گزارش سالانه جدید خود در مرداد ۹۷، درباره فعالیتهای جاسوسی و حملات سایبری رژیم ایران در سال ۲۰۱۷ضمن تأکید بر اینکه مخالفان رژیم همچنان در کانون توجه فعالیتهای وزارت اطلاعات هستند، نوشت: بسیاری از حملات سایبری صورتگرفته در سال ۲۰۱۷ علیه نهادهای آلمانی نیز به (رژیم) ایران راه میبرد. اهدافی که بهطور خاص مورد حمله (سایبری رژیم ایران) قرار گرفتهاند، در حوزه ادارات و دولت، مخالفان رژیم ایران، سازمانهای حقوق بشری، حوزه علوم و تحقیقات و همچنین اقتصاد با تمرکز بر موضوعات هوا و فضا، تسلیحات و پتروشیمی هستند.
این گزارش میافزاید: وزارت اطلاعات (رژیم ایران) برای جمعآوری اطلاعات از طریق سلسله عملیات اطلاعاتی و با مشارکت شعبههای وزارت اطلاعات مستقر در نمایندگیهای دیپلماتیک در محل و یا از طریق عملیات اطلاعاتی هدایتشده از تهران و بهطور خاص از مقر مرکزی وزارت اطلاعات در آنجا اقدام میکند.
رژیم در حال حاضر در آلمان سفیر ندارد و از حدود یک ماه پیش سفیر آن به تهران بازگشته است.
لینکهای مرتبط
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# شهرهای ایران اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی # اتحادوهمبستگی مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange