۱۳۹۹ آبان ۲۷, سه‌شنبه

🌹🌹🌹مینا شیخی گلی از جنس شادابی- سایت «بوک سی» کانادا🌹🌹🌹

 


🌹🌹🌹مینا شیخی گلی از جنس شادابی- سایت «بوک سی» کانادا🌹🌹🌹




سایت «بوک سی» کانادا در خصوص زندگی جانباخته راه آزادی مینا شیخی در قیام آبان خونین۹۸ به داستان‌ صحنه‌های قیام نوامبر۲۰۱۹ در ایران پرداخته است. خانم مینا شیخی در هنگام برگزاری تظاهرات‌های سراسری نوامبر۲۰۱۹ در بالای پشت‌بام خانه‌اش مورد اصابت گلوله نیروهای امنیتی قرار گرفت. وی در آن صحنه به شهادت رسید.

ایران: داستان صحنه‌های قیام نوامبر ۲۰۱۹

مینا شیخی متولد۱۹۶۰ در سقز بود. او چند سال پیش بنا به دلایل شغلی همراه با فرزندانش، سه پسر و یک دختر، مجبور به مهاجرت به تهران شد. در تمامی این‌ سال‌ها در محله خلیج فارس زندگی می‌کردند.

خانم شیخی، ۳۰ سال پیش با فوت همسرش، به تنهایی مسئولیت نگهداری فرزندان خود را به عهده گرفت. «او همیشه لباس کُردی به تن می‌کرد و‌ بیشتر محله خلیج فارس او را می‌شناختند. و برایش احترام قائل بودند. زنی از دیار کُردستان که بیشتر اوقات غذاهای کُردی درست می‌کرد. همسایه‌هایش را دعوت می‌کرد و با شخصیتی که داشت باعث شده بود در بین مردم محل بیشتر شناخته شود».

نقل قول از یکی از راویان صحنه اعتراضات

یکی از راویان صحنه ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ می‌گوید: بچه‌های خانم شیخی مانند دیگر روزها سر کار رفتند  و آن روز به دلیل گران شدن قیمت بنزین، ترافیک ایجاد شده بود. و یک تجمع مردمیِ مسالمت‌آمیز شکل گرفت. هنگام غروب خیابان خیلی شلوغ شد و همه جا را زودتر تعطیل کردند. همه بیرون بودند. سر و صدای خیلی زیادی بود و همه از زن و مرد و جوان و پیر، شعار می‌دادند و انگار در وسط یک جنگ واقعی قرار گرفته بودیم.

منزل خانم شیخی نزدیک خیابان اصلی اعتراضات بود و او هم همراه دیگر همسایه‌ها و فرزندانش برای تماشای اعتراضات به پشت‌بام رفته بودند. نیروهای نظامی از پرتاب گاز اشک‌آور به پشت‌بام‌ها هم دریغ نکردند.

برخوردهای وحشتناک نیروهای امنیتی با مردم

 گارد ویژه و لباس شخصی‌ها با صورت‌های پوشانده شده مستقیم به سمت مردم تیراندازی می‌کردند و هر کسی را هم که بازداشت می‌کردند تا سر حد مرگ کتکش می‌زدند. برخوردها با مردم وحشتناک بود. پشت‌بام حدود ۲۰ نفری شاهد این خشونت‌ نیروهای نظامی و امنیتی‌ها با معترضان بودند که ناگهان خانم شیخی همانجا به زمین افتاد.

پیگیری معرفی و مجازات عاملان اما بی نتیجه

به گفته این منبع، خانواده شیخی بعدتر خواستار معرفی و مجازات عامل تیراندازی به خانم شیخی شدند. اما به آن‌ها گفته شد تیراندازی اتفاقی بوده و بعد هم دیگر جوابشان را نداده‌اند.

پس از تأیید فوت پزشکی در بیمارستان فیاض‌بخش، جنازه را به پزشکی قانونی بهشت زهرا تحویل دادند و به خانواده او تحویل نمی‌دادند و مدام می‌گفتند او در تظاهرات شرکت داشته در حالی که او بالای پشت‌بام خانه‌شان هدف گلوله قرار گرفت. خانواده‌اش را خیلی مورد اذیت و آزار قرار دادند. نیروهای امنیتی اصرار داشتند جنازه در تهران خاکسپاری شود اما همسایه‌ها با نوشتن استشهاد محلی و جمع کردن امضا مانع آن شدند و سه روز طول کشید تا اجازه بدهند جسد به کردستان منتقل شود.

گرفتن تعهد از خانواده قربانی

به گفته این منبع آگاه، پس از تحویل جسد، نیروهای امنیتی مدام تهدید ‌کرده‌اند که مراسم باید کاملا مخفیانه برگزار و جسد بایستی شبانه به خاک سپرده شود و هیچ کس نباید از زمان و مکان آن اطلاع داشته باشد. برای رعب و وحشت از پسر بزرگ مینا شیخی تعهد کتبی گرفته‌اند و به خانواده اجازه داده نشده جسد را در کنار مزار برادر خانم شیخی در آرامستان «شهناز» دفن کنند و بالاجبار در مکانی که از پیش خودشان تعیین کرده‌اند، در آرامستان «آیچی» سقز دفن شده است.

آزار و اذیت خانواده قربانیان

با گذشت یک‌ سال از وقایع خونین آبان ماه، همچنان خانواده‌های قربانیان زیر ذره‌بین دستگاه‌های امنیتی قرار دارند. اوایل فرزندان او را بارها به اداره اطلاعات احضار کرده و مورد بازجویی قرار می‌دادند و تمامی رفت‌‌وآمد آن‌ها را زیر نظر داشتند و حتی تهدید کردند که مراسم چهلم برگزار نشود و در هر مراسمی نیروهای لباس شخصی حضور داشتند.

تلاشی خانواده‌ها بعد از کشتار نوامبر۲۰۱۹

کشتار ۱۹ نوامبر ۲۰۱۹ اتفاق شوم و باورنکردنی بود که برای خیلی از ‌مردم ایران افتاد. مسیر و‌ سرنوشت زندگی آنها را به کلی تغییر داد. بعد از آن ماجرا بسیاری از خانواده‌ها از درون‌ متلاشی شدند. از آن زمان به بعد هر روز، مرگ را با چشم‌های خود می‌بینند. آنها می‌گویند ما هر روز  می‌میریم و زنده می‌شویم.

کنار آمدن با این قضیه سخت است

یکی از اعضای خانواده شیخی میگوید: ما یک خانواده خوشبخت بودیم ولی بعد از ماجراهای ۱۹نوامبر هر شب کابوس با ماست. کابوس‌هایی که هر آدمی را از پای در‌می‌آورد. من اوایل تا صبح نمی‌خوابیدم و ناخواسته تمامی صحنه‌های وحشتناک آن روزها که مردم بی‌گناه را کف خیابان به گلوله می‌بستند در ذهنم تداعی می‌شد و گریه می‌کردم.

چیزی که تا امروز هم ادامه دارد. روزهای سیاهی را بر ما تحمیل کردند. همیشه می‌گوییم‌ ای کاش یکی از ما بودیم و این گلوله‌ها به قلب‌ ما می‌خورد. کنار آمدن با این قضیه خیلی سخت است‌. شدنی نیست. محال است. ما هنوز هم سیاه می‌پوشیم و گاهی اگر می‌خندیم، حس گناه بزرگی داریم که چرا بدون عزیزترین‌مان می‌خندیم. درد و اندوه برای همیشه در ما ریشه دوانده. اکنون نفرت مردم به حد انفجار رسیده است.

و دیر نیست روزی که با قیامی دیگر مردم دودمان این رژیم را در گورستانی که خودش ایجاد کرده بسپارند و به اینهمه درد و رنج پایان دهند.

 🌹 شورش زندانیان #تيك_تاك_سرنگوني  #  شهرهای شورشی 🌳🍒

 🌳#مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی 🌹🌹

 #ایرج_مصداقی_اسقاطی # مزدور _نفوذی_مصداقی🌳🌹

🌳💧#coronavirus #COVID2019 #IranRegimeChange🌳💧

🌳💧#انحلال_سپاه_پاسداران #ما بر اندازیم #شهادت_ميدهم #اعدام نکنید🌳💧

🍒🌳🌹 ما را در توئیتر با حساب توئیتری 7 @Bahar iran دنبال کنید 🌹🌹