و در این تناقضگویی ناگزیر به برخی واقعیتها اذعان کردهاند. «مقصر اوجگیری دوباره کرونا در این کیست؟» عنوان مطلبی در روزنامه سیاست روز است که نوشته: «در این امر تنها نمیتوان مردم را مقصر دانست بلکه متولیان بیشترین تقصیر را دارند. اکثریت مردم تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و دولتمردان هستند». این روزنامه به وضعیت فوق متناقضی که رژیم برای مردم ایجاد کرده اشاره کرده و افزوده است: «وضعیت بازار اقتصادی کشور بهویژه مسأله مرغ، روغن و برخی دیگر از اقلام اساسی باعث تشکیل صفهای طولانی و پر ازدحام شد که بدون شک در سرایت و انتقال ویروس کروناه نقش داشت است».
«کرونا، نقطه سرخط» تیتر مطلبی در وطن امروز است که به پاره دیگری از این وضعیت اذعان کرده و بهنقل از نمکی نوشته است: «پولی را از ۱۰درصد هدفمندی و یک درصد ارزش افزوده به ما ندادند. با آن که وزیر بهداشت ۱۱فروردین در نامهیی به عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، خواستار لغو ترددهای هوایی و زمینی «به» و «از» ترکیه شده بود اما تاکنون این سفرها ادامه داشته».
«واکسنها آب میروند؟» عنوان مطلبی در روزنامه شرق است که ضمن اشاره به ضدو نقیضگوییهای آماری مقامات حکومتی اذعان کرده: «تلخترین خبر همه این روزها بیتفاوتی مسئولان به واکسیناسیون همگانی است که هر روز تاریخش دیرتر و دیرتر میشود. اگر قبلتر تیرماه زمان این اتفاق اعلام شده بود، حالا به مهر موکول شده است. در حالی که مثلا کشور همسایه، ترکیه، تقریباً یکششم جمعیتش را واکسینه کرده است. درخواست عموم مردم، خرید واکسن و واکسیناسیون عمومی است».
راهی که نظام باید برود کدام است؟
هر چند روزنامههای باند خامنهای مدعی عقبنشینی آمریکا در مقابل رژیم شدهاند. در باند روحانی صحنه عکس است. «راهی که باید رفت» عنوان مطلب روزنامه آرمان است که بهنقل از علی اصغر زرگر کارشناس حکومتی نوشته است: «باید حواسمان باشد که ایران در این میان نیاز دارد تا تحریمها برداشته شود و تحت فشار است. اینکه در این میان رئیس مجلس اعلام میکند که کلیه تحریمها باید برداشته شود، یک نظر است... ما باید بپذیریم که ایالات متحده طرف مهم این چالش است و باید با آنها گفتگو کرد. آنها بدون هیچ توافقی قطعاً تحریمها را برنخواهند داشت و اعلام موضع این چنینی یک زیادهخواهی سیاسی است که عملیاتی نمیشود».
آفتاب یزد هم در مطلبی با عنوان «عوامل تغییر لحن آمریکا» بهنقل از ظهرهوند کارشناس حکومتی نوشته است: «اولا تغییر لحنی صورت نپذیرفته، در ثانی تیم بایدن در تلاش است هم با کمترین هزینه به برجام برگردد و هم ایران را متقاعد کند که نه تنها تعهدات برجامی خود را کامل کند بلکه در سایر حوزهها نیز وارد مذاکره شود».
ایران ارگان دولت روحانی هم بهنقل از آل اسحاق وزیر پیشین بازرگانی بر ضرورت تمکین از جامعه جهانی در جریان مذاکرات تأکید کرده و نوشته است: «اکنون بهخاطر انحصار طلبی عدهیی که همه منابع را برای خود میخواهند، مردم را در تنگنا قرار دادهایم. مردم از نظر معیشت به تنگنا رسیدهاند، مسأله کشور الآن معیشت مردم است پس نباید با اختلاف افکنی مانع مذاکرات شویم».
«نشست وین، گام اول رسیدن به توافقی طولانیتر» عنوان مطلب جهان صنعت است که در مورد ادعای عقبنشینی آمریکا در برابر رژیم در جریان مذاکرات به به اظهار رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا اشاره کرده که گفته «اگر ایران به برجام بازگردد آمریکا ۵۰۰ تحریم دولت ترامپ را لغو میکند» و بهنقل از ابوالفتح کارشناس حکومتی نوشته است: «در ظاهر این امر به نرمش آمریکا در قبال ایران تلقی میشود اما در واقع اینگونه نیست و موضع آمریکاییها هیچ تغییری نکرده است... رابرت مالی همان حرفی را میزند که شش ماه قبل ترامپ زده بود. مالی با یک ویرایش خاص این حرف را بیان میکند».
نظام در تله «گام به گام»
تیتر روزنامههای باندهای دلواپس گویا هستند. مثلا «دام «گام به گام» تیتر صفحه اول جام جم و «گام به دام» تیتر صفحه اول وطن امروز است. که هر دو اذعان کردهاند در جریان مذاکرات تا این نقطه از حرفهای خامنهای عقبنشینی کرده و نظام را به سمت برجام بزرگتری میبرند. برای نمونه جام جم نوشته است: «مرکز پژوهشهای مجلس بر اساس مفاد بیانیه پایانی نشست کمیسیون برجام و موضعگیری مقامات دو طرف، این موارد را به پنج دلیل برخلاف سیاست قطعی جمهوری اسلامی و قانون اقدام راهبردی مجلس دانسته است». روزنامههای دلواپسان مثل جوان، رسالت و وطن امروز همچین این احتمال را که باند روحانی از مذاکرات وین برای تنور انتخاباتش نانی گرم کند ابراز نگرانی کردهاند.
🌹# بر اندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوانه
️❣️ # ️ ️️️ مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi #IranRegimeChange
🌻 پیوند با حساب توئیتری BaharIran@7