۱۴۰۳ دی ۱۱, سه‌شنبه

شعار وعده صادق سرپوشی برای ترس و ناامیدی از آینده حکومت خامنه‌ای، از زبان کارگزارن رژیم



              شعار وعده صادق سرپوشی برای ترس و ناامیدی از آینده حکومت خامنه‌ای، از زبان کارگزارن رژیم

چرا شعار وعده صادق هم‌چنان تکرار می‌شود؟ آیا تکرار این شعار سرپوشی برای پنهان کردن ترس و ناامیدی است؟. آیا این برای روحیه دادن به نیروهای سرخورده و درهم شکسته خامنه‌ای موثر خواهد بود یا هم‌چون سوت زدن درتاریکی است که سرنگونی رعشه بر اندام حکومت خامنه‌ای انداخته است؟. تلویزیون حکومتی سمنان درتاریخ ۹دی‌ماه ۱۴۰۳صحبت‌های راستینه نماینده مجلس خامنه‌ای را پخش کرد. راستینه گفت: «آنچه فتنه است در آینده، ترس و ناامیدی را در جوانان ما فراگیر کنند …ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانید».
تحلیل وضعیت کنونی حکومت ایران در سایه ترس و ناامیدی از آینده
آنچه که امروز باعث ترس و نگرانی و ناامیدی از آینده حکومت به‌خصوص برای نیروهای وارفته خامنه‌ای شده است از چند منظر مورد بررسی قرار می‌گیرد.


فروپاشی منطقه‌ای و پیامدهای آن بر رژیم ایران


سقوط بشار اسد در سوریه، به‌عنوان یکی از متحدان کلیدی رژیم، ضربه‌ای استراتژیک و روانی به حکومت خامنه‌ای وارد کرد. سوریه همواره نقشی حیاتی در استراتژی منطقه‌ای خامنه‌ای داشت. به نحوی که خامنه‌ای سوریه را عمق استراتژیک حکومت خود قلمداد می‌کرد. از دست دادن این پایگاه، نه‌تنها ضعف حکومت را آشکار می‌کند، بلکه به مردم و مخالفان داخلی و خارجی این پیام را می‌دهد که حتی رژیم‌های سرکوبگر نیز آسیب‌پذیر هستند و می‌توان آن‌ها را سرنگون کرد.
ترس و ناامیدی در ساختار حکومتی و واکنش‌های مقامات
ترس و ناامیدی از آینده در میان عوامل و کارگزاران حکومتی، از خامنه‌ای گرفته تا کارگزاران رده پایین، به‌وضوح قابل مشاهده است. علی خامنه‌ای با تأکید بر«پرهیز از هراس‌افکنی»، تلاش می‌کند این ناامیدی را کنترل کند. اما این تلاش‌ها بیشتر نشان‌دهنده بحران مشروعیت است. قوه قضائیه، به ریاست اژه‌ای، تهدید کرده که هر فردی که «ترس‌افکنی» کند یا درباره بقای رژیم ابراز تردید نماید، با برخورد قانونی مواجه خواهد شد. این تهدیدها نه‌تنها تأثیری مثبت ندارند، بلکه نشانه آشکار ضعف حکومت خامنه‌ای است.


وعده صادق؛ نمایش‌های نظامی بدون نتیجه


در پاسخ به این بحران، حکومت با تمرکز بر عملیات‌های نظامی و تبلیغاتی تحت عنوان «وعده صادق»، تلاش می‌کند احساس قدرت را در میان حامیان خود تقویت کند. این عملیات‌های موشکی و پهپادی هرچند به‌ظاهر تلاشی برای نشان دادن اقتدار است، اما در عمل هیچ دست‌آوردی نداشت و صرفاً به افزایش فشارهای بین‌المللی بر ایران منجر شد.
در این رابطه راستینه نماینده مجلس خامنه‌ای که صحبت‌های او را تلویزیون حکومتی سمنان پخش می‌کرد گفت: «آن‌ها بعد از آن‌که مهمان عزیز ما اسماعیل هنیه را در تهران به شهادت رساندند با وعده صادق یک ما روبرو شدند. بزرگ‌ترین عملیات موشکی و پهپادی، برادران و خواهران فتنه بزرگ آینده این است که نقاط قوت شما را که نقاط قوت شما را بپوشانند و با طراحی پیچیده ما را نسبت به فرزندان غیور نیروهای مسلح ما ناامید کنند».
راستینه در ادامه می‌گوید: «وعده صادق دو طراحی شد بسیاری از کشورها پیام دادند که این عملیات را انجام ندهید… به تمام کشورهای منطقه گفتیم هر کشوری که ممانعت کند و آسمان در اختیار رژیم اسرائیل قرار دهد آن کشور کشور هدف ماست. وعده صادق دو انجام شد پیچیده‌ترین عملیات موشکی جهان …».
این نماینده مجلس که از وعده‌های صادق! اینقدر با آب و تاب صحبت می‌کند، هرگز اعتراف نکرد که نتیجه این موشک پرانی چه شد؟.


تکرار وعده صادق برای روحیه دادن و جلوگیری از ترس و ناامیدی


باصطلاح در وعده صادق ۱تنها یک دختر۸ساله عرب زخمی شد و در وعده باصطلاح صادق ۲ یک فلسطینی در کرانه باختری جان خود را از دست داد. مردم منطقه و ایران عملیات موشکی خامنه‌ای را پرتاب آبگرمکن لقب دادند که از بابت تمسخر وعده‌های کاذب حکومتی بود. صحبت و تکرار مکررات وعده صادق بیشتر جنبه روحیه دادن به نیروهای وارفته حکومتی است که هم اکنون در ترس و ناامیدی در شرایط سرگردانی وحیرانی بسر می‌برند.
ترس و ناامیدی در میان پایگاه‌های حکومتی
ترس و ناامیدی نه‌تنها در میان کارگزاران دست اول حکومت، بلکه در میان نیروهای رده پایین و حامیان حکومتی نیز گسترش یافته است. اظهارات کارگزاران حکومتی مانند ائمه نمایش جمعه و نمایندگان مجلس، که تلاش می‌کنند این ترس و ناامیدی و نگرانی را پنهان کنند، در واقع به‌طور غیرمستقیم وجود آن را تأیید می‌کنند. چنین وضعیتی نشان‌دهنده انشقاق داخلی در میان پایگاه‌های حکومتی است که به تضعیف بیشترحکومت خامنه‌ای منجر خواهد شود.
سیاست سرکوب حکومت خامنه‌ای

حکومت ایران به‌جای پرداختن به ریشه‌های مشکلات، مانند فساد سیستماتیک، ناکارآمدی اقتصادی و سرکوب آزادی‌ها، تلاش می‌کند با سرکوب و نمایش‌های تبلیغاتی بقای خود را تضمین کند. این تاکتیک‌ها، هرچند در کوتاه‌مدت ممکن است مؤثر باشند، اما در بلندمدت بحران مشروعیت را تشدید می‌کند که النهایه بحران بقا و سرنگونی حکومت خامنه‌ای را به‌دنبال خواهد داشت به‌خصوص که شرایط جامعه ایران شرایط انفجاری است و هم‌چون آتش زیر خاکستر می‌باشد.


پایان یک حکومت فاشیستی بحران‌زده


سقوط بشار اسد این پیام را به جامعه ایران منتقل کرده است که حکومت‌های سرکوبگر نمی‌توانند در برابر تغییرات مقاومت کنند. ترس و ناامیدی در میان نیروهای حکومتی، از نشانه‌های نزدیک شدن به پایان حکومت خامنه‌ای است. شرایط اقتصادی بحران‌های لاعلاج خامنه‌ای و دولت فرمایشی او از یک سو و از سوی دیگر سختی‌های معیشتی و فشارها برزندگی اقشار مختلف مردم باعث شده است که حکومت خامنه‌ای با سرعت بیشتری به سوی سرنگونی حرکت کند.


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7