لینک
منبع : خامنه ای خلیفه اراتجاع ، 23 ژوئن 2016
بحرانهاي فزاينده و بي آيندگي رژيم آخوندي و شكست حتمي سرمايه گذاري بر روي آن
مقاومت ايران سفر جواد ظريف وزير خارجه فاشيسم ديني حاكم بر ايران به پاريس و لاهه را قوياً محكوم می کند و آن را عليه حقوق بشر، دموكراسي و صلح در ايران و منطقه مي داند. كارنامه دولتي كه ظريف آن را نمايندگي مي كند كاملاً گويا است:
· حداقل 2400 اعدام در دوران روحاني- گزارشگر ويژه ملل متحد درباره ايران در آخرين گزارش خود نوشت در سال 2015 حدود هزار تن در ايران اعدام شدند كه بالاترين رقم در 25 سال اخير است.
· اعدام نوجوانان- بنا بر گزارشگر ويژه ملل متحد اعدام نوجوانان در ۲۰۱۴-۲۰۱۵ بالاترين رقم در پنج سال گذشته بوده است.
· افزايش سركوب و دستگيري نويسندگان، خبرنگاران، هنرمندان.
· تشديد سركوب و اعدام اقليتهاي مذهبي و قومي از جمله اكراد، اعراب، بلوچها و سني ها.
· لشكر كشي به سوريه و حمايت تمام عيار نظامي، اقتصادي از ديكتاتور سوريه. در حال حاضر 70 هزار پاسدار و مزدوران خارجي آنها به كشتار مردم سوريه مشغولند.
· استمرار آزمايشهاي موشكهاي بالستيك در نقض قطعنامه 2231 شوراي امنيت ملل متحد.
از سوي ديگر بحرانهاي اين رژيم به ويژه بعد از توافق هسته یي به نحو بيسابقه یي تشديد شده و حکومت ملایان در مواجهه با اعتراضهای فزاينده اجتماعي بغايت ضعيف و شكننده تر از قبل شده و هر گونه سرمايه گذاري بر روي آن محكوم به شكست است. علي خامنه اي در روز ۳۰خرداد ( ۱۹ژوئن) بار ديگر كابوس رژيم از قيام را بارز كرد. وی گفت: «دانشگاه تبديل به جايگاهي براي واگرايي از مفاهيم و ارزشهاي انقلاب نشود... كسي كه به هر بهانهیي مانند انتخابات و امثال آن, نظام را به چالش ميكشد, نامطمئن است و صلاحيت حضور در دانشگاهها را ندارد».
نصب احمد جنتي، يكي از افراطي ترين و جنايتكارترین حاميان خامنه اي كه پيشاپيش رئيس شوراي نگهبان بود به عنوان رئیس مجلس خبرگان، حباب میانه روی و اعتدال را كه با اغراض خاص و براي منافع مشخص از سوي خود رژيم و برخي از حاميان غربي اش دامن زده مي شد، تركاند.
ظريف در روز ۲۴ اردیبهشت (۱۳ مه) مصطفی بدرالدین، سرکرده نظامي گروه حزب الله، را «مردی بزرگ و خستگی ناپذیر» و «سراپا عشق و شور و حماسه در دفاع از آرمانهای حق طلبانه اسلام» نامید. وي در ژانويه 2014 بر سر قبر عماد مغنيه، رهبر سابق نظامي حزب الله، با گذاشتن تاج گل اداي احترام كرد.
ظريف نمي تواند بين خود و كاركرد رژيم با ترفندهايي همچون جناح بندي در درون رژيم فاصله بيندازد و از مسئوليتهاي جنايتهاي رژيم در داخل و خارج ايران بگريزد. او بايد پاسخگوي كاركردهاي رژيم در زمينه حقوق بشر، تروريسم و لشكر كشي به سوريه باشد. هر گونه ارتقای روابط تجاري با رژيم ايران بايد مشروط به گامهاي مشخص و مادي در زمينه بهبود حقوق بشر و متوقف شدن دخالتهاي رژيم در منطقه و حمايت از تروريسم گردد. سرمايه گذاري روي روابط با ملايان، سرمايه گذاري روي يك اسب مرده است.
شوراي ملي مقاومت ايران- كميسيون خارجه
اول تیر ۱۳۹۵ (۲۱ ژوئن ۲۰۱۶)