تقلبات حکومت ایران از هوش مصنوعی
هوش مصنوعی شرکت «اوپن ای آی» روز جمعه ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ اعلام کرد که در طول هفته جاری تعدادی از حسابهای «چت جیپیتی» را که از چت ربات هوش مصنوعی برای تولید مقالات جعلی خبری و نظرات شبکههای اجتماعی بهعنوان بخشی از یک کمپین اطلاعات نادرست ایرانی استفاده میکردند، غیرفعال کرده است.
براساس مقالهای که سام سابین در تاریخ ۲۶ مرداد در آکسیوس منتشر کرده است، این کمپین اطلاعات نادرست به حکومت ایران مرتبط بوده و هدف آن تأثیرگذاری بر انتخابات آمریکا بوده است.
این مقاله نشان میدهد که هوش مصنوعی «اوپن ای آی» اولین بار توانسته چنین عملیاتی را که مستقیماً بر انتخابات آمریکا متمرکز بوده، شناسایی و متوقف کند.
همچنین، آکسیوس اشاره کرده که دشمنان دولت آمریکا از مدتی قبل به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مانند چت جیپیتی برای تولید سریع اطلاعات نادرست علاقهمند شدهاند.
این ابزارها بهطور بالقوه میتوانند بر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا تأثیر بگذارند و به این ترتیب، نگرانیهایی در میان کارشناسان ایجاد کردهاند.
در ادامه مقاله آمده است که «اوپنایآی» این هفته تعداد نامعلومی از حسابهای «چت جیپیتی» را شناسایی و حذف کرده که از این ابزار برای تولید محتوا درباره انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و موضوعات دیگر استفاده میکردند.
این محتوا شامل مقالات جعلی و نظرات در شبکههای اجتماعی بود. موضوعات این مقالات شامل جنگ اسرائیل و حماس، حضور اسرائیل در المپیک و انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بود.
شناسایی سایتهای متخلف ایران توسط هوش مصنوعی
شرکت «اوپنایآی» در روز جمعه ۲۶ مرداد با افشای این فعالیتها اعلام کرد که توانسته است یک کارزار مرتبط با حکومت ایران را که از «چت جیپیتی» برای تولید محتوای جعلی در سایتها و شبکههای اجتماعی استفاده میکرد، شناسایی و مختل کند.
یکی از سایتهایی که توسط «اوپنایآی» علامتگذاری شد، خود را بهعنوان «مقصد نهایی برای کشف حقایقی که نمیخواهند شما بدانید» معرفی کرده بود.
این سایت مقالاتی در انتقاد از تیم والز، یار انتخاباتی کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاستجمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ منتشر کرده است.
سایت دیگری با نام «ایون پالیتیکس» نیز مقالاتی در انتقاد از دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه ریاستجمهوری آمریکا و دیگر چهرههای محافظهکار مانند ایلان ماسک منتشر کرده است.
علاوه بر این، مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرد که هکرهای مرتبط با حکومت ایران تلاش کرده بودند در ماه ژوئن سال جاری به حساب یک «مقام عالیرتبه» در کمپین انتخابات ریاستجمهوری آمریکا نفوذ کنند.
همچنین، گوگل نیز تأیید کرد که هکرهای تحت حمایت حکومت ایران ستادهای انتخاباتی کامالا هریس و دونالد ترامپ را هدف قرار دادهاند.
بن نیمو، محقق ارشد تیم اطلاعات و تحقیقات شرکت «اوپنایآی»، اظهار داشت که پس از انتشار اخبار مایکروسافت، این شرکت به ابزارهای جدیدی مجهز شده و از آنها برای شناسایی این حسابها استفاده کرده است.
حکومت ایران همواره رویه تخریبگر در زمینه اینترنت داشته است
مشخص است که استفاده نادرست از هوش مصنوعی و شبکههای اجتماعی برای ایجاد کمپینهایی با اهداف مغرضانه و غیرانساندوستانه غیرقانونی و جرم تلقی میشود.
حکومت ایران در طی سالهای اخیر، بارها بهعنوان یکی از بازیگران اصلی در عرصه حملات سایبری و انتشار اطلاعات نادرست در فضای اینترنت شناخته شده است.
این فعالیتها بهطور عمده شامل تلاشهای گسترده برای نفوذ به حسابهای کاربری افراد، هک سایتهای مختلف و انتشار اطلاعات غلط به منظور دستیابی به اهداف سیاسی و اقتصادی است.
یکی از شناختهشدهترین اقدامات حکومت ایران در این زمینه، حمله سایبری گسترده به زیرساختهای انتخاباتی کشورهای دیگر بوده است.
بهعنوان مثال، در سالهای اخیر گزارشهایی منتشر شده که نشان میدهد هکرهای مرتبط با ایران تلاش کردهاند به حسابهای کاربری مقامهای بلندپایه در ایالات متحده دسترسی پیدا کنند.
این حملات با هدف تأثیرگذاری بر انتخابات آمریکا انجام شدهاند و نشاندهنده تلاش حکومت ایران برای دخالت در روندهای دموکراتیک دیگر کشورها هستند.
علاوه بر حملات به حسابهای شخصی و سازمانی، ایران از طریق انتشار اطلاعات نادرست نیز سعی در کنترل افکار عمومی داشته است.
این اطلاعات نادرست اغلب در قالب مقالات خبری جعلی، پستهای شبکههای اجتماعی و وبسایتهای به ظاهر معتبر منتشر میشوند.محتوای این اطلاعات معمولاً بهگونهای طراحی میشود که منافع حکومت ایران را تأمین کند یا به تضعیف مخالفان داخلی و خارجی منجر شود.
🌴براندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوابه
🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi # IranRegimeChange
🌻 پیوند این بلاک با توئیتر BaharIran@ 7