ایلاف لندن - « رژیم ایران که با اعدام وقتل عام زندانیان همراه با دیپلوماسی گروگانگیری و تروریسم میخواست به عمر ننگین اش ادامه دهد با انتشار گزارش سازمان ملل متحد که توسط جاوید رحمان تدوین شد غافلگیر گردید
رژیم حاکم بر ایران در سال 1988 بیش از 30 هزار زندانی سیاسی را اعدام کرد که اکثریت قریب به اتفاق آنها، از اعضای سازمان مجاهدین خلق بودند. این کمپین علیه سازمان مجاهدین خلق ایران که از دهه هشتاد آغاز شده بود، یکی از تاریکترین فصلهای تاریخ رژیم ایران در زمینه سرکوب داخلی به شمار میرود. ... از نظر خمینی، سازمان مجاهدین خلق ایران، با ترکیبی از ایدئولوژی اسلام و طرفدارای از دموکراسی، برای رژیم دینیاش تهدیدی بزرگتر از "قدرتهای امپریالیستی شرق و غرب" به شمار میرفت.
در اوایل دهه هشتاد، خمینی، سازمان مجاهدین خلق ایران را به عنوان «یک سازمان منافق خطرناک» توصیف نمود که «خود را به ظاهر مسلمان متدین نشان میدهد، در حالی که به طور پنهانی در حال تضعیف رژیم اسلامی است». این شیطانسازی باعث شد که چهره انسانی جنبش مخدوش شود و طرفداران و حامیان رژیم برای سرکوب وحشیانهای که پس از آن رخ داد، آماده شوند. ...
در سالهای 1981 و 1982، با دستگیری و بازداشت هزاران نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران و هواداران آنها و شکنجه و اعدامشان در سلسلهای از عملیاتهای پاکسازی، سرکوب گسترده به طرز چشمگیری اوج گرفت. رژیم جمهوری اسلامی این کشتارهای اولیه را به عنوان اقدامی ضروری برای ریشهکن کردن مخالفان خود، توجیه نمود. ...
هولناکترین بخش از این نسلکشی سیستماتیک، کشتاری بود که پس از فتوایی که خمینی آن را صادر کرد،در تابستان سال 1988 رخ داد. به این ترتیب که ابتدا "کمیسیونهای مرگ" ایجاد شدند. این کمیتهها محاکمات مختصر و سطحی برای زندانیان سیاسی که اکثر آنها در واقع دوران محکومیت خود را سپری کرده بودند، برگزار کردند. و سوال اصلی که مطرح میشد این بود که آیا زندانیان همچنان به سازمان مجاهدین خلق ایران وفادار ماندهاند؟ اگر زندانیان کمترین نشانهای از مقاومت از خود نشان میدادند، بلافاصله به اعدام محکوم میشدند. اینچنین تنها در عرض چند ماه، بیش از 30 هزار زندانی سیاسی اعدام شدند که اکثریت قریب به اتفاق آنها از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران بودند.
در سال 2017، ولی فقیه، علی خامنهای، تصمیم گرفت ابراهیم رئیسی را، که پیرو وفادار برای او بود و در کشتار سال 1988 مشارکت داشت، به صف مقدم سیاست ایران ارتقاء دهد. رئیسی یک عضو کلیدی در "کمیتههای مرگ" بود و مقاومت ایران کمپینی جهانی برای افشای نقش او در این جنایات راهاندازی کرد...
آقای جاوید رحمان، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد ایران، شش سال تحقیق مستقل انجام داد و شواهدی از اعدامها در دهه 1980 و کشتار سال 1988 جمعآوری نمود. او گزارشی تاریخی بر اساس اطلاعات واقعی درباره این رویدادها تهیه کرد.
این گزارش از انگیزه نسلکشی رژیم ایران در هدف قرار دادن اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران و حتی گروههای مذهبی دیگر پرده برداشت و خواستار پایان دادن به مصونیت از مجازات مقامات رژیم ایران شد و جامعه بینالمللی را به محاکمه رهبران ایران فراخواند.
انتشار گزارش سازمان ملل متحد، رژیم تهران را غافلگیر کرد، رژیم به سرعت به بسیج برای تضعیف آثار این گزارش پرداخت. و با حمله به اعتبار آقای جاوید رحمان و رد استنتاجات او درباره حسابرسی از رهبران رژیم، تلاش کرد تا جنایات خود را توجیه کند.
برای تضمین شرافت و پاکدامنی حرفهای کارکنان سازمان ملل، و حمایت از گزارشهای صادقانه توسط سازمانهای حقوق بشری، و حفظ یک محیط جهانی که در آن هیچ دیکتاتوری نتواند از پاسخگویی طفره برود، باید همه برای دفاع از افرادی مانند آقای جاوید رحمان ایستادگی کنند. اینها افرادی هستند که وظیفه خود را بر هر چیز دیگری ترجیح میدهند، حتی زمانی که این موضوع آنها را در معرض خطر انتقام از سوی قاتلان کشتارجمعی و تبلیغات چی های حرفهای قرار میدهند.
* سعید عابد عضو کمیسیون روابط خارجی شورای ملی مقاومت ایران؛ فعال حقوق بشر و کارشناس مسائل ایران و خاورمیانه
🌴براندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوابه
🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi # IranRegimeChange
🌻 پیوند این بلاک با توئیتر BaharIran@ 7سخن رو