۱۴۰۳ آبان ۲۰, یکشنبه

الخلیج پست-یمن - برگزاری کنفرانس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت: مقابله با تروریسم ایرانی در اروپا


   الخلیج پست-یمن -  برگزاری کنفرانس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت: مقابله با تروریسم ایرانی در اروپا


کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت (ISJ) امروز، ۸ نوامبر ۲۰۲۴، کنفرانسی برگزار کرد که هدف آن روشنگری در رابطه با خطر فزاینده تروریسم اعمال شده توسط رژیم ایران در اروپا و لزوم اتخاذ یک سیاست جدید اروپایی برای مقابله با آن بود.در این کنفرانس، سخنرانان به بحث در مورد تروریسم تحت حمایت رژیم آخوندها و تأثیرات مستقیم آن بر امنیت اروپا پرداختند و شکست سیاست‌های فعلی اروپا در محدود کردن نفوذ این رژیم را مورد بررسی قرار دادند و بر ضرورت اتخاذ یک استراتژی جامع‌تر و قاطعتر برای مقابله با این تهدید فزاینده تأکید نمودند.

این کنفرانس بر ارائه توصیه‌های عملی برای حفاظت از امنیت اروپا و حمایت از مقاومت ایران در تلاش برای دستیابی به دموکراسی متمرکز بود. این توصیه‌ها شامل لیست گذاری سپاه پاسداران ایران به عنوان یک سازمان تروریستی، قطع روابط دیپلماتیک با رژیم، و اعمال تحریم‌های اقتصادی شدید بود.

هدف اصلی کنفرانس، روشن ساختن تهدیداتی که از فعالیت‌های رژیم ایران در اروپا ناشی می‌شود و فراخوان به یک تحول قاطع در سیاست اتحادیه اروپا، شامل تأکید بر نیاز به اتخاذ تدابیر قوی‌تر برای محدود کردن نفوذ رژیم، حفاظت از امنیت اروپا، و حمایت از آرمان‌های مشروع مردم ایران برای دموکراسی و آزادی بود.

در این کنفرانس، گروهی از شخصیت‌های برجسته سیاسی و کارشناسان امنیتی و ضدتروریسم، از جمله دکتر آلخو ویدال-کوادراس، معاون سابق رئیس پارلمان اروپا و رئیس ISJ، ماتیو لویت کارشناس ضدتروریسم، باب بلکمن نماینده بریتانیا، اینگرید بتانکور سناتور سابق کلمبیایی، و پائولو کازاکا بنیان‌گذار و نماینده سابق پارلمان اروپا حضور داشتند. شرکت‌کنندگان در این کنفرانس بر خطر تهدید ناشی از رژیم ایران تأکید کردند و توصیه‌هایی روشن برای سیاست‌هایی که اروپا باید برای مقابله با این چالش اتخاذ کند، ارائه نمودند.

”استیونسون“ کنفرانس را با ارائه دیدگاهی کلی درباره استراتژی بلندمدت رژیم ایران در سرکوب داخلی و تجاوز خارجی آغاز کرد. او با اشاره به قتل عام 30000زندانی در قتل عام 1988 بعنوان نمونه بارزی از وحشیگری رژیم گفت: ”از سال ۱۹۷۹، زمانی که رژیم ایران انقلاب را به سرقت برد، به حذف مخالفان پایبند بوده است.

”استیونسون“ شبکه گسترده تروریسم رژیم و ائتلاف‌های آن با گروه‌هایی چون حزب‌الله، حوثی‌ها و میلیشیای شیعه که منطقه را برای دهه‌ها بی‌ثبات کرده است، دست به روشنگری زد.

دکتر ”ویدال-کوادراس“ در این کنفرانس تجربه شخصی وحشتناکی را از یک تلاش تروریستی در هلند بیان کرد. او با اشاره به الگوی رژیم (آخوندها) در هدف قرار دادن مخالفان در خارج از کشور، گفت: ”قاتلی که من را هدف قرار داد، توسط رژیم ایران اجیر شده بود“.

”کوادراس“ همچنین به تلاش ناموفق بمب‌گذاری در گردهمایی مقاومت ایران در ویلبنت در سال ۲۰۱۸ که توسط اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی، طراحی شده بود، پرداخت و تأکید نمود: ”سیاست غرب در قبال ایران به طرز کامل شکست خورده است“ و خواستار اتخاذ رویکردی جدید برای شناسایی رژیم به عنوان یک دولت سرکش شد.

”ماتیو لویت“، کارشناس ضدتروریسم، داده‌هایی از مجموعه‌ای جامع که شامل بیش از ۴۵۰ طرح تروریستی ایران در سراسر جهان است، ارائه داد. او گفت: ”اروپا هدف اصلی است“ و توضیح داد که این طرح‌ها در زمان مذاکرات مهمی مانند توافق هسته‌ای (JCPOA) افزایش یافته‌اند و تحریم‌ها مؤثر هستند اما باید با استراتژی‌های دیپلماتیک و نظامی پشتیبانی شوند. او افزود: ”روش رژیم ثابت است: زمانی که با چالش مواجه می‌شود، به گروگان‌گیری یا تهدید به خشونت بیشتر پاسخ می‌دهد“.

”باب بلکمن“، نماینده بریتانیا، تجربیات بریتانیا از تروریسم ایران را مورد توجه قرار داد. او گفت: ”دستگاه‌های امنیتی ما حداقل ۲۰ حمله تروریستی توسط رژیم در بریتانیا را خنثی کرده‌اند“. وی به آزادی اسدالله اسدی در یک تبادل زندانیان انتقاد کرد و از اتحادیه اروپا خواست که سپاه پاسداران را به عنوان یک سازمان تروریستی اعلام کند. ”بلکمن“ گفت: ”ما باید ایران را به طور دیپلماتیک و اقتصادی منزوی کنیم“ و بر ضرورت اعمال تحریم‌های سخت‌گیرانه و بستن سفارت‌ها تأکید کرد.

سناتور سابق کلمبیا، ”اینگرید بتانکور“، به خطرات شخصی که مخالفان رژیم با آن روبرو هستند اشاره کرد. او گفت: ”زمانی که آلیخو هدف قرار گرفت، فوراً متوجه دخالت رژیم شد“.

”بتانکور“ سیاست اروپا در پذیرش خواسته‌های رژیم را مورد انتقاد قرار داد و افزود: ”دموکراسی‌های ما در معرض خطر هستند. این بی عملی رژیم را تشویق و امنیت ما را به خطر می‌اندازد. او خواستار به رسمیت شناختن مریم رجوی و شورای ملی مقاومت ایران به عنوان نمایندگان مشروع مردم ایران گردید.

”پائولو کازاکا“ بنیان‌گذار ISJ و نماینده سابق پارلمان اروپا، آزادی اسدی در سال ۲۰۲۳ را محکوم کرد و آن را به ادامه فعالیت‌های تروریستی رژیم مرتبط دانست. او گفت: ”کسانی که این توافق ننگین با رژیم را انجام دادند، مسئولیت حملات مشابهی را که آلیخو را هدف قرار داد بر عهده دارند“.”کازاکا“ بر اهمیت از بین بردن شبکه رژیم برای حفظ امنیت بین‌المللی تأکید کرد.

کنفرانس با فراخوان مشترکی برای اقدام به پایان رسید و از اتحادیه اروپا خواسته شد که سیاست پذیرش خواسته‌های رژیم را کنار بگذارد و یک استراتژی مبتنی بر پاسخگویی و حمایت از مقاومت دموکراتیک در ایران را بپذیرد. توصیه‌های اصلی شامل لیست گذاری سپاه پاسداران به عنوان یک نهاد تروریستی، قطع روابط دیپلماتیک، اعمال تحریم‌های سخت‌گیرانه و به رسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران و خانم مریم رجوی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب مقاومت ایران به عنوان رهبر قانونی که می‌تواند ایران را به سوی آینده‌ای دموکراتیک هدایت کند، بود.

پیام کنفرانس واضح بود: بدون یک تغییر اساسی و هماهنگ در سیاست، اروپا همچنان در معرض شبکه تروریستی رو به رشد رژیم ایران قرار خواهد داشت، که این امر امنیت شهروندان و تمامیت نهادهای دموکراتیک آن را تهدید می‌کند.


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7سخن رو‍