۱۴۰۳ خرداد ۲۱, دوشنبه

نگاهی به زندگی سراسر جنایت مصطفی پورمحمدی! از اعضاء هیئت مرگ وکاندید ریاست جمهوری ولایت فقیه


خامنه ای پس از چرتکه انداختن های بسیار سرانجام ۶ تن را از جعبه جادویی شورای نگهبان بیرون کشید که مصطفی پور محمدی یکی از آنان است. در این فرصت نگاهی می اندازیم به زندگانی سراسر جنایت مصطفی پور محمدی. او برغم اینکه در بهمن ۱۴۰۲ برای  انتخابات خبرگان رد صلاحیت شده است، اما این بار خامنه ای مجبور شد او را بعنوان یک بازوی جنایتکار تایید صلاحیت کند. نگاهی به زندگی مصطفی پورمحمدی از آن رو اهمیت دارد که وی همواره مثل رییسی یکی از معتمدان خمینی و خامنه ای بوده است. در پرونده جنایات بی شمار او تجاوز به دختران زندانی قبل از اعدام، نظارت بر اعدام تعداد زیادی از زندانیان در مشهد و عضو هیات مرگ در سال ۶۷ به چشم می خورد.

مصطفی پورمحمدی کیست؟

مصطفی پورمحمدی مشاور رئیس قوه قضائیه و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز است. او یکی از عاملان قتل‌عام ۶۷ است که طی آن ۳۰ هزار زندانی سیاسی به جوخه‌های اعدام سپرده‌ شدند.

مصطفی پورمحمدی پیش از انقلاب در مدرسه حقانی قم طلبه بود. پدر وی اهل شهر رفسنجان و مادرش از اهالی یزد بود. پدرش در قم خیاط روحانیون بود.

مصطفی پورمحمدی در اول زمستان ۱۳۵۸ به استان خوزستان اعزام شد. به‌عنوان دادستان انقلاب در آنجا به‌کار مشغول شد. در ۲۰ سالگی حکم اعدام بیش از ۳۰۰ زندانی را که در بین آنها جوانان ۱۶ و ۱۷ ساله نیز بودند، در زندان شهرک بندرعباس صادر کرد.

پورمحمدی در سال ۱۳۶۶ در دوره محمد ری‌شهری وارد وزارت اطلاعات شد. او در سن ۲۹ سالگی در زمان ریاست علی فلاحیان بر وزارت اطلاعات به عنوان معاون برون مرزی و جانشین وزیر اطلاعات منصوب شد. وی در همان زمان به عضویت هیئت مرگ درآمد. در زمان معاونت او بر بخش برون مرزی وزارت اطلاعات رژیم ایران بسیاری از مخالفان از جمله دکتر عبدالرحمان قاسملو و کاظم رجوی ، فریدون فرخزاد، صادق شرفکندی و … را در خارج از ایران ترور کرد. آن‌ها جزو لیست ۱۰۰ نفره‌ای بودند که شورای عالی امنیت ملی حذف فیزیکی آن‌ها را به تصویب رسانده بود.

 در مرداد ماه ۱۳۹۵فرزند ‌آیت‌الله منتظری یک نوار صوتی منتشر کرد که در آن مصطفی‌ پورمحمدی و دیگر اعضای هیئت مرگ از آیت‌الله منتظری خواهان تأیید اعدام باقی‌مانده زندانیان سیاسی بودند. آیت‌الله منتظری خطاب به این هیئت گفته بود که تاریخ از شما به عنوان جنایتکار یاد خواهد کرد.

در روزهای ابتدایی مرداد ماه ۱۳۶۷  خمینی،  طی فرمانی هیأتی چهار نفره را که به هیئت مرگ مشهور شد مامور رسیدگی مجدد به پرونده زندانیان سیاسی کرد که اغلب آنها قبلا محاکمه و به حبس محکوم شده بودند. خمینی در این نامه و در حاشیه آن تاکید کرده بود که هر کس که همچنان «بر سر موضع نفاق» باشد باید با او «با خشم و كينه انقلابى» برخورد و اعدام شود.

مصطفی پورمحمدی در جریان قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ عضو فعال و نماینده وزارت اطلاعات در هیأت مرگ بود. بنا‌به‌ گفته آیت‌الله منتظری، وی کارگردان اصلی تمامی این اعدام‌های وحشیانه بوده است.

مصطفی پورمحمدی پس از چند سوال درباره عقاید سیاسی و یا مذهبی زندانیان، تصمیم به اعدام یا زنده ماندن آنها می‌گرفت.

یکی از ایرادهایی که آیت‌الله منتظری به این اعدام‌ها می‌گرفت این بود که می‌گفت: وقتی سر اعدام ‌نکردن دختران فتوایی یا دستوری صادر می‌شد، پور‌محمدی در نقطه مقابل در رابطه با مجاهدین به فتوای خمینی استناد می‌کرد.

اعتراف پورمحمدی به قتل عام

او دریک برنامه تلوزیونی شرکت کرد و ضمن دفاع از قتل عام ۱۳۶۷، از نقش مستقیم خود در این کشتار سخن گفت.

مصطفی پورمحمدی از این پرونده به عنوان یک کیس زنده نام برد. پورمحمدی در برنامه تلوزیونی «دست خط»، انتشار فایل صوتی جلسه آقای منتظری با هیئت مرگ در مرداد ۱۳۹۵ را «خیانت» دانست.

پورمحمدی در این گفتگوی تلویزیونی ادعا کرد که علت عزل حسینعلی منتظری توسط خمینی از قائم مقامی رهبر، برگزاری جلسه با هیئت مرگ و انتشار مطالب آن بوده است. پورمحمدی مخالفت منتظری با اعدام‌ها را دلیل بر «جهالت» وی دانست.

مصطفی پور محمدی در رابطه با حضور پررنگ خود در کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ گفت:«من از حرکت امام دفاع کردم، از آن رسالتی که در قبال منافقین به عهده ما بود. در ایامی که دادستان انقلاب بودم، خوب من خیلی برای منافقین کیفرخواست صادر کردم و به دادگاه فرستادم… خیلی‌هایشان محکوم شدند، اعدام شدند و خیلی چیزهای دیگه… و گفتم این وظیفه دینی ماست»

سوابق امنیتی و اطلاعاتی مصطفی پورمحمدی

مصطفی پورمحمدی از بدو پیدایش جمهوری اسلامی، سمت‌های مهم قضایی و امنیتی را بر عهده داشته‌ است از جمله:

– دادستان دادگاه‌های انقلاب در استان‌های خوزستان، هرمزگان و خراسان از ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵

– دادستان نظامی دادگاه‌های انقلاب در غرب کشور از ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۶

– مشاور وزیر اطلاعات از ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۹

– جانشین وزیر اطلاعات از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰

– مسئول امور خارجی وزارت اطلاعات از ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۸

– مدرس علوم سیاسی در دانشگاه امام صادق از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴

– رییس امور سیاسی، اجتماعی رهبر ایران از ۱۳۸۱ تا کنون

– رییس سازمان بازرسی کشور از مرداد ۱۳۸۴ تا اردیبهشت ۱۳۸۷

– وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران از مرداد ۱۳۹۲ تا مرداد ۱۳۹۶

– مشاور رییس قوه قضاییه از ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ تا کنون.

– وزارت کشور در دولت نهم از دیگر سمت‌هایی که مصطفی پورمحمدی عهده‌دار آن بوده است.

کارنامه نقض حقوق بشر

مصطفی پورمحمدی در دوران مسئولیت‌هایش در موارد گسترده‌ای در نقض حقوق بشر نقش داشته است:

– مصطفی پورمحمدی به عنوان نماینده وزارت اطلاعات در سال ۱۳۶۷، عضو کمیته‌‌ای موسوم به «هیئت مرگ» بود که پس از چند سوال درباره عقاید سیاسی و یا مذهبی زندانیان، تصمیم به اعدام یا زنده ماندن آنها می‌گرفت. در مرداد و شهریور سال ۱۳۶۷، چندین هزار زندانی سیاسی در ایران، بر پایه فتوای خمینی و تصمیم مقامات قضایی و اطلاعاتی اعدام شدند. با انتشار فایل صوتی جلسه آیت‌الله منتظری با اعضای هیئت مرگ در ۲۴ مرداد ۱۳۶۷، مصطفی پورمحمدی مجبور شد نقش خود را در کشتار ۶۷ بپذیرد و بگوید: «ما افتخار می‌کنیم که دستور خدا را در رابطه با مجاهدین اجرا کردیم و در مقابل دشمنان خدا و ملت با قدرت ایستادیم و مقابله کردیم.»

به باور سازمان‌های مدافع حقوق بشر، مصطفی پورمحمدی که از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۸ در وزارت اطلاعات مشغول فعالیت بود، در اعدام‌ زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ و قتل‌های زنجیره‌ای سازمان‌یافته، نقش بنیادین داشته است.

در همین خصوص دیدبان حقوق بشر سال ۱۳۸۴ با درج گزارشی با نام «وزرای قتل» از «نقش مستقیم» مصطفی پورمحمدی در «اعدام فرا‌‌قضایی» هزاران زندانی سیاسی یاد می‌کند.

اعدام‌های فراقضایی

در شهریور ماه سال ۱۳۶۰مصطفی پورمحمدی، از بندرعباس به مشهد منتقل و دادستان کل استان خراسان شد.

در هفته اول دی ماه ۱۳۶۰، چندین زن جوان در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شدند. بلافاصله پس از این اعدام ها، برخی از خانواده‌های دختران اعدامی به نزدیکان‌شان گفتند که پیش از اعدام، به دختران آنها تجاوز شده است. برپایه شواهد بدست آمده از برخی نزدیکان سه تن از دختران اعدام شده، سیما مطلبی، ماندانا و میترا مجاوریان، در دادگاه‌های چند دقیقه‌ای و بدون داشتن وکیل، محاکمه و به اعدام محکوم شده‌اند. یکی از ماموران (پاسداران) زندان چند روز پس از اعلام خبر اعدام ماندانا و میترا مجاوریان، به منزل خانواده‌های آنها مراجعه کرده و با دادن گل و شیرینی، گفته بود که برادران پاسدار پیش از اعدام، با دختران آنها ازدواج کرده‌اند. سیما مطلبی نیز بر روی پای خود نوشته بود که به من تجاوز شده است.

به گواهی دو تن از زندانیان سیاسی که یکی از آنها در شهریور سال ۱۳۶۰ و دیگری در دی ماه ۱۳۶۰ محاکمه شده‌اند، در تمام دوران شهریور تا اواخر دی ماه، علی رازینی٬ حاکم شرع بوده و تمامی فرامین اعدام زنان جوان به دست او صادر شده است. مصطفی پورمحمدی به عنوان دادستان انقلاب استان، بر تمامی این اعدام‌ها نظارت داشته است.


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7